Prefab dakopbouw


De prefab dakopbouw kenmerkt zich door zijn lagere prijs en snelle verwerking dan traditioneel. Het buitenwerk van de prefab opbouw bestaat hoofdzakelijk uit hout, waardoor de constructie lichter en goedkoper is.

Het prefab bouwtraject

Wanneer u uw dakopbouw keuze verstuurd heeft via onze website, ontvangt u binnen 1 werkdag een reactie. Er wordt een afspraak gemaakt om alle details en opties te door te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen, zoals eventuele vergunningen en constructieberekeningen.

Er wordt op basis van deze gegevens een concrete offerte opgesteld, welke na ondertekening direct in gang gezet wordt. Dit begint in de werkplaats, waar de dakopbouw prefab in delen in elkaar gezet wordt. Zodra alle opbouw delen voorbereid zijn op de montage, wordt er contact met u opgenomen om een datum van plaatsing te prikken.

 

Dakopbouw plaatsing

Op de dag van plaatsing worden alle opbouw delen en materialen naar uw locatie vervoerd en verschijnt er een hijskraan om de delen op het dak te plaatsen, waar deze in elkaar gemonteerd worden tot de uiteindelijke dakopbouw. Bij een prefab dakopbouw neemt deze plaatsing maar 1 dag in beslag; het meeste werk is verricht in de werkplaats. Na deze plaatsing is het dak wind- en waterdicht en kan de afwerking binnen gaan beginnen. Heeft u gekozen voor budget of casco, dan verzorgt u zelf verder de afwerking. Uiteraard kunnen wij dit ook uit handen nemen. Voor een overzicht van veel gebruikte opties en de kosten klikt u hier. U heeft al een dakopbouw vanaf € 20.900,- (20m²). Dit is inclusief de plaatsing en btw.

Het inrichten van uw nieuwe hobbyzolder of slaapkamers kan beginnen, wij wensen u hier alvast veel plezier mee!

 

Meer informatie over prefab dakopbouwen